Saturday, March 12, 2011

tips putus cinta...


putus cinta...
ape y korang rase ke korang xpernah bercinta o putus cinta..
korang sedey atau melompat kegembiraan yela sebab dah xde iktan dah bebas xyah nk text bf/gf kalau g mana2 lagi...

kalau korang sedey baru pas putus aku ad tips y boleh wt korang lupa kesedihan 2, kawan aku baru putus cinta so aku bagi tips ni kt die jugak..

  • korang g shopping o tgk wayang p kuar jalan2 ngn kawan... xbaek tok kesedihan anda kalau anda asik terperok kt umah jek, nnt lagi sedey....
  • buang sume pic yang ad gambar ex korang, tp kalau aku, aku xbuang sebab kenangan...
  • kalau korang xsuka kuar berjalan, buka la blog ke tgk youtube ker xpun tgk video anwar hadi y kelakar 2, dapat gak la gelak sorang2....
  • pas2 korang hantar text kt ex korang dengan ayat2 yang bangang bagi die tau korang xrase lgsung kehilngn die walaupun tipu2 jek....
  • last sekali selamat mencuba... haha....




video
aku sediakan video anwar hadi tok korang.. jgn sedey2 *smile*

6 comments:

Addam Juhari said...

xpnah bcinta maka x penah rasa ptus cinta..kiki

Miss Dill said...

hurm. ape nak komen ye. perasaan kasih sayang tu banyak mengajar macam2 perasaan lain dalam idup kite:)

video tu memang best!


Miss Dill^^

IEKAH MOKRI said...

uishhh sama lah kita..kalo iekah pun x buang pic2 tu..kalo ade bf nnt ah.mslhnyer bf pun x pernah ada.hahhahaha

Anis Akhir said...

tips untuk menyemarakkan cinta ada tak?hehe...:)

KUREKURE COMEL said...

hehehe....bg msg bg bengang tu paling best kan....hahaha...



hati tgh marah time tu...sedas kena mmg syok...hihihi

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

tips yg berguna...
tapi saya tak de aweksss lagi(ye kah??

tak pe tip ni akan aku guna bila aku putus cinta kelak.

anyway thank..


KLIK SINI>Bersyukur