Saturday, April 30, 2011

berpoya poya di dungun (^_^)

fuhhh penat..penat...
mana xnya dari pagi tadi berjalan sampai la tengah hari...
xsempat nak rehat, g beli ticket balik pahang then sambung jalan tepi pantai lagi..
waa seronok giler siot....
dapat jumpa member diploma dulu + dapat maen tepi pantai.....
malas nak cite panjang2 sebab aku memang malas nak type..
haha...
aku share ngan korang gambar aku berpoya2 jela erk...
wink*wink



muka segar je baru nak naek bas... bas trans 2 agak ok la xde la buruk...yang xbestnya aku dok sebelah mat___ yang busuk..damn....8jam bontot kematu lama sangat duduk....
penat siot dari shah alam ke terengganu...


ni la kawan diploma masa kat jengka dulu... sampai2 terus ajak g makan sotong goreng..
thanks wani sudi terima kedatangan kawan kau yang comey ni....



pagi pagi kitorng berjoging kat teluk gadung...dekat je ngn umah wani n uitm dungun....cantik gak uitm dungun sebab banyak bangunan baru... uitm jengka lagi cantik la...hihi



lagi bergambar kat tngga tepi tasik... terputus ngan pantai tempat ni jadi tasik lak...


yang hujung 2 siti aisyah kawan wani merangkak housemate wani,.. budak ni kelakar...sume housemate die kelakar kot...


sweet x??? siti aisyah yang melakar nama ni kat pasir...hihi...
sonok2 dapat kenal ngn kawan wani n kak muna...

sekarang tiba masanya aku nak bawak korang berjalan jalan kat pantai teluk bidara pulak....


ni la tempat aku, wani n naim pergi petang tadi...tempat ni boleh maen air n mandi.... baru sonok......
banyak abang badan ketak2 tunjuk body...haha...


kitorng siap boleh sauk ikan lagi..haha(padahal orang laen punya)..
comey x aku ehhh kitorng..


kitorng siap masuk gua lagi nyahhh jangan xhingat....


ni la kawan wani 2, naim nama die.. die la berbaek hati nak tolong bawak berjalan ngn tolong amek gambar kitorng...
kaya 2.. sapa nak boleh la ngorat...hihi



ni gambar last kitorng b4 balik..huaaa xnak balik nak maen air pantai lagi (T_T)



esok dah nak balik ala xbest la datang kejap jerk... tapi nak wt cmner nak kena g balok lak jumpa member sekolah..
haha macam dah habis exam je aku ni....

thanks wani, kak muna, rosmah n aisyah sebab memberi layanan yang sangat baek kat tetamu comel ni...
kalau umo aku pnjang, aku datang lagi jenguk korang kt sini... (^_^)

14 comments:

trulyme said...

1st komen...bukan rosmah la tp rosma..ko igt nie rosmah mansur ke...hehee
len kali dtg r ag..tp mybe kalo ko dtg kali ke 2 da xdpt jupe naim..dia mybe da kuar dr msia nie..kebetulan dia ngah cuti pnjg skun nie..da xde org la nak bw kite mkn2 n jln2 jauh ag...huhuh..

Miss Dill said...

iema, bestnye jalan2.

comel cik iema.

Miss Dill^^

Anonymous said...

takpe nanti kawen ngn nelayan leh lah main pantai lagi...

adan said...

comel tuan blog.. ^_^

tempat pantai ke tasik? kompius..

Scya LollitA said...

bestnyebetnye .
nape x ajak . sobsobss .


**tiba2

Anati Soki said...

wa.. best best best!!!

Nasriq said...

tak ajak pung!!! menci tul...





eh? perlu ke emo?

ARJUNA.Inc said...

huhu.duk sblah mat?indon kan?hahahha..kna ngorat x?btw..pntai 2 cntik ok.,hehe..mcm nk wt photoshoot kt c2 je..haha

ïêmå å¢klê§ said...

memang best dapat berjalan jumpa member..
xpe sume nanti iema nak jalan iema ajak sume sekali erk..
kita njoyyy.. :)

KUREKURE COMEL said...

eima!!!semua tempat tu mina dah pegi..hahaha...

tmpt mina mkn kepok lekor bila stress kat pantai tu lah....masuk mcm gua...
seronokkkkkk....rindunyeeeee...

ïêmå å¢klê§ said...

ala xleh nak berlagak ngn mina...
hihi...

umah mina dekat ke kt s2??

Far8 budak baik said...

peh 8 jam duk dalam
bas..mmg berasap ar kn
hahaha..
weh update ar..
nk aku updatekn ke hahaha

ïêmå å¢klê§ said...

haha..
kalau boleh ko wt kan la entry tok aku,...
nnt aku publish kreditkan nama ko..
haha....

SaYa SiTi said...

nanti ko dtg lg yea...hehe