Friday, April 22, 2011

gurau kasar lu derrr...



orang cakap bergurau ni dapat merapatkan silaturrahim sesama geng kawan family n sapa sapa jela korang nak bergurau..
abis 2 kalau gurau dah melampau xker kena makan penampar xlama lagi...
setakat ni aku xde lagi la kena penampar o nak tampar orang sebab bergurau,...
tapi kalau buat orang terasa 2 banyak kali kot...

kadang2 bila dah rapat kita xsedar yang gurauan kita 2 boleh wat orang terasa sebab 2 bila nak bergurau kena berfikir dulu baru bercakap..
penat giler otak kan, nak study kena berfikir...
nak bergurau pun kena berfikir gak...



p/s--> sory kat kawan2 yang banyak terasa ngan gurauan saya secara langsung ataupun tidak

18 comments:

KUREKURE COMEL said...

hehehe...mina adalah seorang yg kuat mengusik...hihihi...


kalau mina, kwn baik nak gurau kasar..mina bls balik..hahaha..
sbb dah kenal lama...

kalau yg baru kenal tu...hhmm..agak sentap jgklah...tp mina balas kasar jgk lah...hihihi..

kusiberjalan said...

sy pengurau kasar...lau bergurau mest ader lebam cmner ni ahahahah!


*pentipoo jer eheheh

Miss Dill said...

huhu. saye berani bergurau dengan kawan yang dah lame knal je. yang baru kenal, tak bape berani. kang debuk, kene sebijik. lebam.

Miss Dill^^

AzieYmiN said...

saya xsuka bergurau...

saya seyes punye olang!!

sekian

adan said...

pernah gk member begurau dengan sy tp,sy salah ertikan.. time tu mood down giler.. lepas tu baru la member tu perasan gurauan dia tak sesuai time tu..

Nonie said...

mesti xbest sesi gurauan tu...cbe imagina jap *tgh2 nk gurau..stop jp...sbb nk fikir...phtu smbung gurau blik*

hahaha...gurau kasar...
jgn bg penmpr sudah :)

afzan said...

bab kata apek, ada perbezaan antara bergurau dan berlawak :)
aku, dia & lensa

pipoq said...

aku cool je..nak gurau tampar menampar pun aku cool je..hehehe

Henry Zackery said...

bergurau kena pandai jaga hati, jangan terlepas ckp :)

Wanita Oh Wanita

Anati Soki said...

igt satu je.. nk bgurau perlu ada limitation dlm bergurau.. kalau kita taktau limit bgurau dgn certain2 org tuh.. baik tak yaha gurau terus.. harmoni je keadaan.. takda org kn ffeeling2 emo ngn gurau ktie dah

Mr iz said...

ye betul tu gurauan ada had dan limitnye.. kira macam bawa laju...silap silap kena gak speed trap...he he he jadi nye kena lah jaga jaga juga...he he he.... kena peka...he he he

Nasriq said...

aku seorang yang sangat suka menyakat, tapi bukan kepada semua orang, kena tengok orang jugak, takut kang ada pulok yang terjun bangunan nanti...

Izyan Masri said...

YANG GURAU CM KATON ATAS TU BANYAK BETUL ORG BUAT LAGI2 WAKTU AWAL2 JEPUN KENE TSUNAMI

bunga said...

betul2..bunga pun rasa kadang2 risau takut gurauan bunga terlebih..

chemay said...

sometimes we just need to think twice before talk kann??
heee :)

Far8 budak baik said...

penah je aku kene cepuk
bab main cakap je hahaha

zures said...

memang kasar tu derrr

M a W a D D a H said...

gi stadi sana..hehe