Tuesday, May 3, 2011

pagi yang indah

korang sume selamat pagi..
waa pagi yang indah selepas ujan renyai renyai semalam..
aku baru je sampai umah malam tadi...
kawan aku yang baek hati hantar sampai umah..
xyah nak suruh2 mak amek kat bandar lagi dah...

berjimba dengan kawan kt dungun bersambung lak babique kat balok akhirnya aku sampai kat umah...
umah sendiri jugak yang terbaek..
gambar aku babique xde...
maklumla aku fakir xde kamera...
nanti kalau kawan2 aku dah upload aku bagi korang tengok dengan jeleznya..
hihi...

aku nak sambung melawat blog blog pengunjung tegar aku pulak..
semoga hari ni korang ceria2 selalu (^_^)


lagu ni aku dedicate kat korang semua...

22 comments:

Nasriq said...

:)

:)

:)

hoho... adei... krem pipi dok senyum jea!

Far8 budak baik said...

dungun?rumah nenek ak
kat alor jejawi weh..
dekat je ngan pekan dungun tuu..
waaaahhh

ïêmå å¢klê§ said...

nasriq>> pipi krem sebab senyum xpe..
hihi...

far8>> awat xcakap kalau x iema dah makan free datang sana..
hihi...

pipoq said...

siap sambutan bbq lagi tu..ni dah macam ketua mafia balik kampung je pulak..hehehehe

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.nice entry :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

M a W a D D a H said...

sedapnya makan2 kat tepi pantai...suka gak..:)

Caythrine Amanda said...

salam tegahari..hihi...

ïêmå å¢klê§ said...

pipoq>> bukan ketua mafia la..
ketua ahli2 surau..
hahaah..

adah>> jom kita kita lak sama2 wt makan2 tepi longkang ehh tepi pantai..
hihi

Izyan Masri said...

KIHKIH.VIDEOLAGU SENYUM TU CUTE JE XD

ïêmå å¢klê§ said...

izyan>> cute macam tuan blog ni kan..kan......hihi

Miss Dill said...

syoknye balik umah. i jeles.

Miss Dill^^

ïêmå å¢klê§ said...

miss dill>> eh..miss dill kan baru je pas balik umah..ish2...
iema nak makan durian nanti..haha

amir aizat said...

ok best siap ad bbq lg kann,hehe

KUREKURE COMEL said...

seronok ye jln...eima bila nak balik uitm ni...ada exam lg tu..hehehe

ïêmå å¢klê§ said...

amir>> best2..pulak 2 kt tepi pantai..

mina>> hihi relax2 dulu nak mntk restu mak..baru balik shah alam..
ala xsuka exam......huaaaa

cEro said...

oh! aku pon baru balik dr balok smalam..hahahha

Scya LollitA said...

weeee~ penat sengih2 dr semalam ;DD

ïêmå å¢klê§ said...

cero>> oo mat moto yang buat bising 2 geng2 ko la erk..hahaha...

scya>> sebab 2 scya bgn lmbt erk..
:p

r-5 said...

hahaha suka lagu ni~! thanks. :)

adan said...

nanti tuntut gambar baru tahu.. ahahaha..

gigiAriEma said...

umah jugak yg terbaik kan.. :)
sokmo senyum..ngeee

cpt letak pic tu taw.. nak tgk.. :)

♥ Teacher Rinz ♥ said...

folow u..lala..folow me:)