Friday, April 8, 2011

enBuluBulu

aku dah tambah hamster kat blog aku...
sebab nak bela yang real punya xmampu lagi..
so amek hamster tipu2 jerk....
panggil die en.bulu bulu erk...
sebab die ad bulu...haha(sume hamster ad bulu)..
aku tengah buzy sekarang(konon!!)..
so korang kalau singgah blog aku tolong tekan hamster aku...
bagi die xcercise sebab hamster aku 2 gemuk giler.....


video
kalau ad la hamster depan aku, memang aku gomo2 bagi lembek hamster ni...

18 comments:

KUREKURE COMEL said...

eima..mana hamster tu?hihihi...

lupa opis kena block..hehehe...
nnti mina bg gemok plus2...hihihi

Nonie said...

hahaha..xleh bla ....

mmg lembik la hamster tu kalu duk ngn ko iema

KUREKURE COMEL said...

comel gle...hahaha..jln pun xlarat...hihihi

ïêmå å¢klê§ said...

ait...
mina ponteng erk...
mina bila nak bagi adik kiah kt iema...
hihi..


noni tau la orang gemok..huaaa...

AzieYmiN said...

saya hamster....tolong buat mcm ayat last hahahahaha

adan said...

dah tekan dah hamster kaler brown tu.. tp tak secomel dalam video.. kehkehkeh.. ^_^

una said...

tomey nyer emster mu 2...
nk bela la seko....
hihihihi....
tp nk soh org laen bela....

Nasriq said...

isk...den trauma ngan spesis tikus ni...

Anati Soki said...

hehehe.. comel!!! anat dulu ada hemser!!! skrg dah takde.. sbb skrg bela kucing plak

Henry Zackery said...

jgn la belasah hamster 2.. cian die.. die da la comey :)

Cepat Beli Sebelum habis !!

Izyan Masri said...

KIHKIH.COMEL JE HAMSTER TU.KIDNAP MAU ? XD

Miss Dill said...

suke hamster gemok.

tapi die busuk.

Miss Dill^^

NICK IRFAN said...

hamster,sugar glider dgn tikus sama ke? hmm..

bunga said...

kadnag2 bunag suka tngok kadang2 geli..hehe

Henry Zackery said...

x update lagu ke T__T

Henry Zackery said...

silap * x update lagi ke T__T

Alat Untuk Uji Pasangan Anda

Henry Zackery said...

kali ke3, tak update lagi ke T__T

Lelaki Oh Lelaki

M a W a D D a H said...

eee....gemuk dan comelnya hamster die...geram rasa nak picit2...hehehe