Tuesday, April 12, 2011

giler sex!!!

giler sex??
spe giler sex meh aku nak bg terung...

pelik aku tengok orang2 yang giler sex pas2 menyusahkan orang laen..
hari 2 ad orang giler sex buat kacau kat shoutmix aku pas2 guna nama kawan aku pulak..
nasib baek boleh delete...
xpuas wt sendiri2 kat bilik buat kat shoutmix orang laen pulak...

paling xboleh bla call orang laen tiba2 cakap lucah..
what the f kau tibe2 call orang semata2 nak puaskan diri sendiri....
xkan ko xreti nak puaskn sendiri kot. aku rasa semua lelaki tau.....

kalau ko baca entry aku kali ni, sila2 la insaf erk...
jangan nak menyusahkan aku nak kena delete comment ko 2....

23 comments:

Miss Dill said...

orang mcm tu bengong. patut humban dalam sungai je

Miss Dill^^

ïêmå å¢klê§ said...

betul...betul..
jom kita humban die ramai2 miz dill...

una said...

huhuhuh....
tol 2 imah...
i pon da kne skali....
huhuhuh....
tkot siot....

kusiberjalan said...

bukan bagi terung tapi bagi jer gunting cik eima...hahahah! sabor yer manusia mcm tu mmg giler sungguh!

adan said...

wow..! ada jugak orang macam tu erk... pompuan er?

ïêmå å¢klê§ said...

una>> terkena gak.... ish kita bako jela ramai2...hihi

kusiberjalan>>haha idea bagus la bagi gunting....

adan>> yang comment 2 xtau la pempuan ke laki sebab xde bg link... tp call 2 lelaki...

diana said...

errr...
seram la kalau jumpa orang gini...
mintak2 dia tidur malam ni ada lipan gigit dia punya..
hahahahah

ïêmå å¢klê§ said...

haha... kelakar la diana ni..
nanti die punya jadi lagi besar lak...

Nonie said...

haaha...kite bakor..kite bakor...
pdan muka..biar xkawen trus!hahha

ïêmå å¢klê§ said...

noni?? uishhh ganas ni....

Nasriq said...

huhu... senang jea... layan jea... lepas tu cabut lari la... muhahaha... biar terkapai kapai sengsorang!

ïêmå å¢klê§ said...

nasriq>> haha xmau la.. nanti die kejar kita lak xsempat lari...

KUREKURE COMEL said...

eima...sabar....gelek dgn penggelek karipap je....puas hati...


adoooiii...GS betul....sapa la punye kerja...

ila said...

like this

ila said...
This comment has been removed by the author.
ïêmå å¢klê§ said...

mina>> emmm macam2 perangai manusia ni.. kalau guna geleng karipap nanti iema trauma lak nk makan karipap..hihi

ila>> like jugak....

bunga said...

nama g giler seks kan..hahaha

pipoq said...

akal kurang tu..kalau akal cukup tak jadi camtu..hehehe

M a W a D D a H said...

seram jer bace entry nie...kehkehkeh

Henry Zackery said...

xde otak la tu.. lelaki ke prempuan nie ??

GEMPAR !! Blackberry Terbaru Boleh Baca Isi Hati

shereena said...

meh kite bako dia baru padan muka..

Cik Cammy Lia said...

dia buat gangguan cmne tuh iema?huhu

ïêmå å¢klê§ said...

HZ>> yang call 2 laki...
yang tulis comment 2 xtau la laki ke perempuan..

cik cammy lia>> die call tp member la yang kena...
yang lagi 1 tulis ayat lucah kat shoutmix ngn kat komen.. tapi dah delete dah comment die...