Monday, April 4, 2011

shaheizy sam (◡‿◡✿)

serius best giler aku dengar ABPBH malam tadi..
sebab ada zizan dan ofcourse sebab shaheizy sam menang artis paling popular malam tadi....
aku dengar radio jek sebenarnya... maklum la orang bujang yang hidup merantau...
mana la mampu nak beli tv.. haha.. tiba2 ayat sedey yang poyo...

kemenangan sam juga telah memberi effect kt blog aku..
xcaya?? xcaya????
sebab aku awek sam sebab 2 orang singgah blog aku bila die menang besar malam tadi...



tengok!!! bila sam menang bape ramai yang search nama die... sekali terterjah blog aku..
time kasih la abang sam erk... sebab nama abang sam, blog aku pun femes 1malam...
tp kol 12jerk yang traffic naek... kol 1 2 dah tinggal sorang je yang terjah :(


17 comments:

Woofer Storm said...

lepas ini bubuh nama sy ok..hahaaaa

Anis Akhir said...

saya pon awek sam gak....haha

AmyZana said...

ahaks ! sye pun ! xD

bunga said...

hahaa..cayalah..

bunga tengok gak..tapi paling best bila usop naik..hehe.

lagipom pengacara semua bunga suka lebih2 zizan n syira..

kusiberjalan said...

samelah kite kene belanja shahiezy sam ni sebab du nek kn trafic kite huhuh

NICK IRFAN said...

wah! shaheizy sam popular jgk...

pipoq said...

awat ko tak suruh pakwe sam ko tu belikan TV ? hehehe..

KUREKURE COMEL said...

perhhh..lepas ni mina nak letak nama iema pulak la..sure ada tempias tu...

adik kpd iema...hehehehe

Nasriq said...

lepas ni semua pakat2 letak nama artis la...

aNiS aNiSa said...

alolo...xmo sdey2...

meh sy terjah..ganti masa iema tggal sorg2 hehe

latest entry : Kawen Sebelum atau Selepas Belajar???

Miss Dill said...

kite pun suke shaheizy sam!

Miss Dill^^

nub said...

hahaha..kemain...

Imran nyambek said...

cube lu buat enty tajuk name gua.mesti naik gak trafik lu.

shereena said...

sume nak sam..xpe.sy ashraf muslim..huhu

adan said...

sam pelakon yang hebat.. lepas ni cuba letak nama incik adan dalam blog ni.. nak tgk gak result cane.. lalalala~~~

Henry Zackery said...

pandai maen SEO ye.. da letak meta tag ??

GEMPAR !! Justin Bieber Kena Belasah

A retarded kitty said...

dia hensem kan?
kekeke