Monday, May 16, 2011

rumah ku syurga ku.

assalamualaikum..
sory semua lama xjejak korang...
sebab balik umah cuti beberapa hari ni terasa malas nak buka laptop..
hihi... sekadar online ym jerk..
2pun xbape nak chat...

cuti ni aku tengok kete ayah aku kat bengkel..
sebab ayah aku xcident agak teruk jugak ari 2..
dalam sebulan xcident 2kali..
hebat 2 ayah aku...
sekarang tiap2 hari kena pergi terapi.....


teruk giler kot kete ni..
kalau aku memang dah campak dalam sungai dah...



aku try buat puding ikut resepi yang qilah bagi...
haha xjadi siot...
sepatutnya puding 2 jadi seperti dalam gambar.....
lembek tapi adik2 aku sume cakap best....
2 yang aku suka masak kat umah..
walaupun xjadi tetap habis jugak diorng kejekan..
aku nak buat kek pandan tapi ovellet lupa nak beli..
last last aku buat kek coklat jerk.......



yang paling best akuu dapat jumpa anak sedara aku...
raja amanie...
tembam giler die baru 6bulan kot.....
macam laki dah aku tengok...
akak aku xsenonoh belikan boxer tok anak die
semata mata die nampak boxer budak 2 lawa...
jangan jadi mama macam ni..ishh


19 comments:

dill said...

eh. eksiden? ayah iema tak de pape serius kan. Allah. sampaikan salam simpati ye

nampak sedap la. sile post kat dill sket.

comelnye!!! tembam!! cak!

dill.

Cikgu Tie said...

kena cuba buat lagi puding tu sampai jadi!kehkehkeh.......

CIK FERRA AWW said...

amboi bear besor dr anak

Nonie said...

eleh...rjin sgt masak.yeke???hehhe

Tukang Karut said...

hoho... aku tak dapat bezakan tadi antara anak sedara dan teddy bear... hoho... nampak sama tapi tak serupa...

Ija AppLe :) said...

blaja laa slow2..
sng je kot wt puding 2..
gud luck ! hehe :)

Mr iz said...

harap tolong buat kembali dan sila pos laju kan kepada saya...he he he... steady la tu pakai boxer...he he he he

ïêmå å¢klê§ said...

miss dill>> ayah iema ok jerk.... tp xboleh wt kje berat dah la sekarang...

cingu tie>> hihi..memang nak try lagi pun buat bila balik nanti..

cik ferra>>> betul2..kalau terhempap mau pengsan budak 2..huhu..

ïêmå å¢klê§ said...

nonie>> yela.ko nak masak tomyam pun tanya aku kan :P

tukang karut>> hihi... anak sedara 2 pun dah besar cm teddy..

ija>> memang senang tapi tangan ni xde seni puding kot...hihi..

mr iz>> hihi.....boleh2... tunggu pos dari iema... sila bg alamat :P

lost kitty said...

besarnya teddy bear tu

shedameor said...

alahai tembamnye :)

M a W a D D a H said...

buat kali kedua confirm jadi, kalu jd tu jgn lupa pos skit kat adah..nk rse gak....hehehe...

ABU said...

rumah sewa kau tak de tibi tak haven lgsung..damm ownr rumah tak nak beli tibi baru..hahahaha

adan said...

tatao nak komen maner satu.. rasa mcm 3 stri dalam 1 entri.. ehehe

1st. ayah tak pape ke?

2nd. daripada membazir.. baik telan je puding tu.. so,kira lahap puding tu kira ok la..

3rd. raja amanie sgt comel..

ARJUNA.Inc said...

waaa..ni tol2 sdap kek 2 kalo smpai licin dkerjakan..tere wt kek la nih?hehe..meh kasi arjuna rsa lak...tp arjuna nk kek coklat~~..hahahahha

uLan said...

bam bam baby tu.... cumiL tol anak sedara iema nie...

KUREKURE COMEL said...

geramnya tgk budak bambam tu...hehehe..


kompius ni..eima pandai masak ke?kuikuikui....

ayah iema sama mcm mina la...tp mina tak rosakkan kereta la...


so eima, kalau agak2 masak kek tu silalah hulur2 dekat mina ye...hehehe..

Far8 budak baik said...

aku trauma sikit
tgk org eksident2 ni..
nnti pesan ar kat ayah tu..
pandu hati2..
serius bawa kete ni bahaye..
huh..

meaw said...

puding triffle tu? i loikeeee! salu buat kat umah!