Tuesday, May 24, 2011

oh mama! saya mahu kawen..

sejak aku wat intersesi ni, diri terasa begitu malas..
nak berblog pun xde mood
lecturer economi and ethics aku dua2 giler2
kelas pagi sampai petang gelak sakan jerk..
harap2 ilmu pun masuk la..
hihi..

ahad lepas dapat pergi kenduri kawen member

first time dowhh aku pergi kenduri kawen aku
before ni memang xde masa nak pergi kawen kawan2
maklum la bz macam pM lak

dapat jumpa kawan2 lama memang best
masa bbq ari 2 jumpa kawan2 sekolah tekche
masa kenduri kawen kawan2 sekolah masa form1-3
sangat2 best tapi ramai yang dah kerja
aku bile lagi :(

kawan aku ni buat tema purple black..
perghh rasa cam misteri lak pelamin die..
nampak cam lawa gak..
nanti aku kawen nak wt black gak la..
black semua.. baru gempak..
haaha..
tapi kena tengok warna kulit gak la...
kotnya kita gelap nak wt tema black..
xnampak ape nanti..
hihi...


ni la antara member2 yang datang.... masing2 ada yang bawak tunang... walaupun xramai yang datang tapi still hepy.... nanti aku kawen tapi member2 sume dah kawen sapa la nak datang kenduri aku :(.....

22 comments:

Mr iz said...

alah apa nak takut cik iema ajak je saya ...he he he...mesti saya datang dgn bala tentera... jangan risau la...he he he

meaw said...

saya pon tak sabau nak kawen tapi tade colan lagik :P

ïêmå å¢klê§ said...

mr iz>> uishh ganas2.. jangan sampai nak berperang sudey..

meaw>> yeker xde calon lagi.. xbaek tipu..hihi

AzieYmiN said...

bagi maps cantik2...
isyallah datang dalam mimpi..

adan said...

ahaha,,, sabar je la... nanti klu dah kawen jemput je sy.. insyaALLAH dtng bawa satu kg..

Khuzrin Kamarudin said...

rileks... cool... hehehe..

saya ni taknak try? hahahhaa

Ija AppLe :) said...

xyah risau laa...
jemput je blogger2 nih..
hahhaa ^^,

a.r.m.s said...

laaa xde calon lg ke?? nape x ckp awal-awal, kalau tau da lame try, hihii..

ABU said...

pegi kenduri kain... pastu nak kawin jugak la...hahaha

Yastro said...

Jempot le rakan2 blogger yg duk dekat...insyaallah derang dtg nyerr....siap leh buat review lg nanti...hehehe

ghostwriter said...

bez owh kawen... x sabar nk rase jugak! rase dihargai dan ade teman tido..hahhahaa

una said...

insyallah sye dtg...
hiihihih....
tp mgkn berdua la kot....

dill said...

oh iema. kalau hitam semua, tak nampak ape le nanti

dill.

ïêmå å¢klê§ said...

amin>> bagi map wtper.. orang sekarang dah guna gps..haha

adan>> amboi, 1kg 2.. xcukup bajet woo nak support 1kg adan...

khuzrin>> boleh try ker??hihi

ija>>tapi blogger ni sume ramai dah berpunya :(

ïêmå å¢klê§ said...

arms>> xyah try mmg dah dapat :P

abu>> kalau ad calon kawen la...hihi

yastro>> xkenal blogger yang dok phang 2 la probnya..

ïêmå å¢klê§ said...

ghostwriter>>> ishh komen 18sx.. haha...

kak muna>> datang berdua ke dah berempat...hihi

miss dill>> hihi, ingt nak wt tema ahli sihir.... baru kawen laen dari laen

a.r.m.s said...

yeake da dpt, xtau la plak sy, hihihi..

Anonymous said...

Xnak xpe..

Nonie said...

ko kawen dulu..ko blnje ak..xkira!!!da jnji kan~~

ïêmå å¢klê§ said...

nonie>> mana boleh, pasangan yang tua kena kawen dulu..
nanti anak xde la kata cucu.. haha

trulyme said...

nt ak dtg kawen ko erk...sbb ak rs ko yg kawen dlu..heehe.....semoga cpt2 kawen yer..:P

ïêmå å¢klê§ said...

wani>> aku caya ko kawen lambat...
ko kan sokmo comlicated...:P