Wednesday, June 29, 2011

cuti.. cuti... tido....


fushhhh...
giler berhabuk blog aku ni..
macam harta karun pun ada....

sepatutnya bile dah abis sem boleh la belek2 blog ni..
tapi dah jadi orang gaji kat umah akak makin busy pulak....
aduii ni la nasib jadi adik...
time cuti semua akak call mintak tolong...
time aku kat u, sume wt bodoh jerk...

rasa macam nak pergi vacation pulak...
sapa nak ikut pergi pulau tioman...
meh la belanja saya..
ahaksss...

23 comments:

CIK FERRA AWW said...

TAKPE. I DAH TLG BERSIHKAN BELOG U MASA U TAKDE KEKEKE

Fathiah Hamim said...

haachumm! berhabuk! :D
eh saya belanja, awak bayar okay? deal! :P

Nasriq said...

errr... sesiapa nak belanja tu, tolong belanja aku jugak ek...

dill said...

blanje saye skali. :)

dill.

adan said...

jom ar.. sye belanja tengok Pulau Tioman.. best..! dalam google leh tgk tau.

JARI YANG TERBARAI said...

patot la gua asik terbersin bila masuk blog ngko, banyak habuk rupenyer heheheh

ïêmå å¢klê§ said...

cik ferra >> time kasih... patut la macam makin berhabuk...haha..


fathiah hamim >> saya bayar guna duit awak la boleh???hihi


nasriq >> mana boleh, belnja sorang jerk.

ïêmå å¢klê§ said...

miss dill >> ehh bukan miss dill bz ke nak mengajar. mana boleh bercuti ni...hihi


adan >> cett dalam google xpuas la..


jari yang terbarai >> bese la, sambil nak sebar virus...hihi

~SaL IjOu~ said...

nak ikut..nak ikut! tp kita banjer diri sendiri ye ;p

Mr iz said...

yea yea nak ikut... cik iema nak belanja... kena bawa sekeluarga ni...he he he baru meriah...he he he...sekali sekala memang elok jalan makan angin ni ...bak kata orang meredakan tekanan... he he he he.... eh sapa yang kena tekan tu..... he he he he

M a W a D D a H said...

nk ikut gi pulau tioman tp nk suh iema belanja....(smbil buat muka manja...) boleh kan...:)

ïêmå å¢klê§ said...

sal ijou >> ala sal ape salahnya wat kebajikan kt ima ni...hihi



mr iz >> meh ima tekan mr iz....


adah >> muka manja ima xheran k :P

shedameor said...

aah, rindu nak tengok akk update. akhirnya, ade pon. hehe. welcome home kak :)

ïêmå å¢klê§ said...

shedameor >> ala malu la sheda cakap macam 2 (=^>^=)

bunga said...

bunga nak ikut...hehee

Fyqa said...

wehh bestnye !!!


nak ikot.plss





;)

pipoq said...

apa beza orang gaji ngan bibik ? hehehe..

syok ke tioman? tak penah sampai lagi pulau tu..

ïêmå å¢klê§ said...

bunga >> boleh2 jom la... belanja iema sekali..


fyqa >> fyqa busy study kan... mane boleh ikut... hihi



pipoq >> bibik dari indon,huuhu.... xpernah sampai gak.. jom la ajak family g sana....

soooooour said...

gonjeng2 di kala cuti sem..hahaha...

♥ Princess ♥ said...

bestnya nk g bercuti....nk itot..

ïêmå å¢klê§ said...

sooooour >> gonjeng2 2 ape???


princess >> jom ler... bayar sendiri...hihi

ABU said...

seronok la cuti..huhu

ïêmå å¢klê§ said...

abu...
cuti memang seronok tapi kena pikir pasal project jugak :(