Monday, June 20, 2011

status : rinDu


sakit kepala melanda diri hari ni...
nasib baek ada kekuatan pergi subang....
ingat boleh la amek gambar dengan ustazah dan budak2 dekat situ..
tapi salah masa la pulak..
xpela janji tugak dah selesai..
harap ethics ni puan bagi markah lebih sebab kitorng semngat pergi sana....

mood hari ni ingat dekat rumah...
nak balik cepat dah xlarat nak duduk lama2 dekat shah alam ni..,
fYp, entah la....
nak buat xde idea....
xbuat nanti makin lama kat shah alam..
kenapa nak gred kena ad benda alah ni..
nasib baek la mama aku sayang aku bagi markah proposal ok la...


p/s --> barang2 dah siap kemas nak pindah duduk kolej sem depan..
ada sapa2 nak tolong pindah barang x??
nanti saya bagi senyuman paling manis...
^_^

26 comments:

Nasriq said...

hoho... meh bg alamat... apa la sangat kalau setakat tolong tengok kan kan kan,...

~SaL IjOu~ said...

kite pun sakit kepala gak arini..=/

ibnubaba_04 said...

rindu serindu rindunya ~

Mr iz said...

he he he he ...jaga semut ye... takut semut ipoh je yang datang... pasal manis sangat senyuma tu...he he he he... meh nak tolong... tolong tengok je kot...he he he...uppssss... he he he

dill said...

ingat rindu kat i tadi. ahaks

dill.

ïêmå å¢klê§ said...

nasriq >> cett.. tolong tengok, kucing pun boleh :P


sal ijou >> laa yeker....
jom g massage..hihi


ibnubaba >> amboi, datang nyanyi lak..

ïêmå å¢klê§ said...

mr iz >> semut semua dah diet la... xmakan manis2 dah


miss dill >> ala miss dill dah ad orang laen yang rindu... hihi

JARI YANG TERBARAI said...

gua nak tolong!!! ngan gadis gadis ni gua tak berkira sangat kalau nak tolong menolong ni, almaklumlaa ringan tulang gak gua ni hahahhhaa

a.r.m.s said...

erm tu la psl, tbe je rs rindu kt tuan blog nie.. :-)

ïêmå å¢klê§ said...

jari yang terbarai >> gua memang tau pun lu ringan tulang...


arms >> hihi.. shy shy meoww la...

Far8 budak baik said...

angkat barang elok2..
kalau jatuh tange tu...
tahniah ehh..hahahaha
x pyh nk harap markah lebih lahhh
kn =p

nurfatiha blacky said...

mood rindu benor nieh. hehe

Nonie said...

bkn ke dh ade orng nk tlg..kikikiki

pipoq said...

aku dulu kalo nak pindah time nak packing barang je kawan kawan aku rajin nak tolong..masa nak turun barang hampeh semua lari..tujuannya sebab aku jenis tak suka hangkut semua barang, jadik diorang tolong sebab nak mewarisi barangan peninggalan..hasam kurang tul gitu..

shedameor said...

eee, akk homesick ea ? hehe

WaNi^^ said...

adehh , ksian , hee ,
status : rindu , hee , i likee

http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-3.html

Bigdaddyz said...

rindu itu penawar duka lara...

bunga said...

haha..lau dekat bunga leh tolong..ehhehe..(adakah sekadar alasan ni)..ahaa

M a W a D D a H said...

tolong..boleh2...:)

ghostwriter said...

u, kena rajen buat fyp! jgn malas. nanti i kokak kang!hoho

Iznie said...

alolo...ciannnye dia....meh nak tolong meh...hehehe

adan said...

bagi alamat.. dengan segera sy datang tolong awak.. tolong tengok jeeee..

NICK IRFAN said...

letak minyak cap kapak utk melegakan sakit kepala... hehe

A retarded kitty said...

meh saya tolong urut
kekeke

bungaitucantik said...

haaaa...manisnye senyuman anda *semput*

teringat SEPAh *manisnya kurma ini* hehe

deeya said...

nak tolong ........! tengok \(o_O)/ huhu ~