Sunday, June 12, 2011

kepalaku serabut..

lagi seminggu ni result dgree budak2 uitm dah nak kuar..
haisshhh...
semua bising takut xlepas killer subject...
penat woo kalau xlepas subject testing..
haha.. aku la salah sorang 2.. ishh cam banggang jerk....

aku xsabar la nak habis intersesi ni..
serabut kepala tiap2 hari g kelas dari 9am-5pm....
hadap subject yang sama jerk..
tapi nasib baek aku amek 2subject intersesi ni kalau x,
sem depan berduyun2 subject aku kena amek...

sory dah lama xblogworking blog2 korang,,,
seminggu last ni banyak keja nak kena siapkan..
nanti dah abis intersesi ni aku melawat korang erk..
sabar menanti ku disini..
hiihi...

hope semua sentiasa diredhai Allah....

23 comments:

dill said...

ganbatte iema!

dill.

Nasriq said...

utamakan yang penting dulu... yang tak berapa penting kemudian pun boleh buat macam blogwalking ni...

a.r.m.s said...

owh yeake, good luck la result nnt erk.. jgn tesion2 k.. pape pn kite msti senyum..
senyum.. tak perlu kata apa apa.. :-)

amir aizat said...

goodluck!!

shedameor said...

akak kos ape ?

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Lg 4hari result nak kuar..
X sabar, but at da same time sgt nebesssss ^______^

S..U..D..@..I..S said...

yg dahulu didahulukan...
bw kemudiankan...semoga success

TUN ALAMIN said...

semoga iema dapat result cermelang....

~SaL IjOu~ said...

Selamat semuanya ye! =)

Anis Akhir said...

harap kamu dapat result gempak :) jgn terlau risau k?

(p/s:ingat anis lg tak?hehehe)

ghostwriter said...

moga saudari dpt result yg bagus ya...=) amiin...

ibnubaba_04 said...

potong kepala ko..i.allah x serabut..haha.semoga ko dpt rsult gempak la

kusiberjalan said...

gudlux!!! mesti result gempak huhuhuh

Bigdaddyz said...

relax2 jer...ada rezeki tak kemana...

NICK IRFAN said...

awk study uitm shah alam ke? course ape ek?

WaNi^^ said...

gudluckkk !! :D hee

http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

M a W a D D a H said...

chaiyyokkk!!!...hehehehe...
fuh, subjek killer...merobek jiwa dan dada...ngeee

Anati Soki said...

anat pun agak risau memikrikan result tak kuar2 lg
kitorang budak mktb
result kuar bila pun taktau.
so
tiap kali online mesti bukaka website ipg kot2 dah ada rsult. neves kot

JARI YANG TERBARAI said...

gud luck!!!

Anis Akhir said...

result uum pun dah tak lama dah..risau gila...huhu.....

aida4eva said...

moga sukses selalu..insyaallah :D

ABU said...

lama tak nampak you..

KUREKURE COMEL said...

blajor molek2 eima...blajor lg penting....usaha mau lbh....



kalau mina kompem tak tdo mlm kalau nak tau kptsn..hehehe...