Friday, June 17, 2011

mari menabung

semalam last kelas untuk intersesi...
last kelas ethics sangat2 best walaupun penat..
banyangkan la,before nak amek soklan quiz kitorng kena treasure hunt dulu...
semangat berlari tapi dapat gruop last yang dapat soklan quiz 2...
nasib baek quiz just maen teka silang kata....



lepas quiz kena present project, kitorng buat website untuk rumah amal kasih bestari..
budak2 kat sana sangat ceria.
group kitorng paling banyak kena complaint, tapi lect terhibur dengan ideo kitorng kt rumah amal 2....

group lain tengah present, kitorng bergambar kt belakang...


lepas kelas kitorng makan berjemaah kat manchingkam(maen type je ni)..
puan belanja.. yang tak sabar nak makan 2la puan kitorng...hihi...
makan nasi ayam.. sedap sup die....sesuai dengan harga..
huhu...


lepas makan kitorang bertukar hadiah..
saya dapat hadiah tabung beruang...
bagus betul harga barang naek ni..
ramai pulak yang bagi tabung suruh menabung...
sapa2 nak curi tabung syiling saya sila2 la erk....

36 comments:

shedameor said...

akk, menabung yea. jangan boros2 tau. nanti duet da byk, kita share okay ? hehe

cik husna said...

jom33..mari menabung bersama..kalau tak ckup tabung,mntak kat cik husna ea :)

amir aizat said...

haha tabung beruang tu sgt comel kot.hehe

Nasriq said...

aku pun ada tabung ayam... tapi kesian... semalam baru kena sembelih ayam tu... sob sob sob...

Anis Akhir said...

nanti bila duit dah byk, jgn lupa belanja anis k? hehehe ...

anis pun nak cuba menabung jugak la..hihi

dill said...

nak adiah gak :)

nampak macik nonie kat situ!

dill.

ïêmå å¢klê§ said...

shedameor >> menabung duit 5sen jerk... haha..


cik husna >> ehh cik husna, boleh mintak ker??
nak la dah penuh dah ni,,,
huhu


amir aizat >> comey macam saya...hihi

ïêmå å¢klê§ said...

nasriq >> ehh..orng tunggu nak raya nanti la baru sembelih...


anis >> haha,,, anis kena la datang shah alam...


miss dill >> noni yang paling beria time amek gambar,,,,,

Anati Soki said...

hehehe// untung de org blnja! heheheh

JARI YANG TERBARAI said...

gua ade syiling ni, zaman british dulu, nak?

Far8 budak baik said...

macam best je vedio korang
buat tu..aku nk tgk gak.
grrrr =p..dapat hadiah tabung je??
hahaha..ape barang..
menabung tuk kawen ar..haha

~SaL IjOu~ said...

Kite pun ade tabung..tabung katak..tp simpan duit berkilat 50sen je.. ;p

ïêmå å¢klê§ said...

anati soki >> tau xpe, bukan senang 2..hihi


jari yang terbarai >> bagi la, boleh wt collection.

far8 budak baek >> ehh nak kawen dah la ni, sbb 2 kumpul syiling :P

sal ijou >> smpan 50sen jerk, ni msti sbb nak masuk mesin basuh ni..hihi

Mr iz said...

saya nye tabung selalu berlobang kat bawah ... selalu kena gigit tikus...he he he... isi atas keluar kat bawah... he he he he

ïêmå å¢klê§ said...

mr iz >> ait...
tikus gigit ke?? orng gigit..haha

ABU said...

tabung beruang..pas ni banyak la uang..hehehe

ïêmå å¢klê§ said...

abu >> tau xpe.. nama dah lebih kurang dah 2..haha

adan said...

sup puan berbaloi dengan harga? maksudnya mahal er?

ïêmå å¢klê§ said...

adan >> agak mahal la nasi ayam kat situ... tapi memang best, sup die betul menyengat.. haha...

ghost writer said...

entry jumaat.its okay..

hari sabtu untuk ceriakan diri anda...woha!

ila said...

hahahaha..yunk..mancingkam..? ko ingt ni lai chi kang ke? hahaha..
manchongkam kn?

ïêmå å¢klê§ said...

ghost write >> harap2 semua ceria..


ila >> haha, aku xingt la.. maen sebut jerk....

ïêmå å¢klê§ said...
This comment has been removed by the author.
NICK IRFAN said...

lps ni kena mula menabung la nampaknya

ïêmå å¢klê§ said...

nick irfan >> memang dah start dah pun. tapi tabung pulak xmuat...huhu

liyana said...

bolehla menabung..kumpul duit byk2
pastu share ngn sy.hehe

Bigdaddyz said...

menabung untuk bernikah...hehe

ïêmå å¢klê§ said...

liyana >> nape xmintak semua jerk..
huhu..


bugdaddyz >> betul2, xlama dah lagi pun,hihi

ibnubaba_04 said...

aku x pnah pon menabung dari kecik sampai dewasa..hoho

meaw said...

menabung bio penuh jangan korekkorek tahu ,hehe

ïêmå å¢klê§ said...

ibnu >> xpe2, cikgu kewangan kukuh...

meaw >> dah xmuat, korek la..hahah

Scya Lollita said...

mse dlu rjin la mnabung .
apsal la ble bsar ni susa btol haha

deeya said...

mana gambar tabung beruang ?? nak tengok !! kalau comel aku nak rompak .. hahaha !

nurfatiha blacky said...

haha. comell. tiha menabung jugakk. tabung je besar. tapi isi kurang. haha. selalu korekk.

M a W a D D a H said...

nati iema menabung, pastu bile penuh, bg kat adah ok...yg pasti tukar duit kertas dulu...hihi...

p/s: adah dah pos...:)

A retarded kitty said...

saya simpan duit untuk masa depan
hahaha
skema tak?