Thursday, July 21, 2011

berkobar kobar


malam ni semangat nak start buat project fyp..
ingat lepas hupdate 1 entry nak start buat database dulu..
yela database step pertama nak buat system...
tapi lepas bertapa beberapa minit..
tanya encik google 1 contoh pun xde yang memberi apa yang aku nak.....
aku ni harap je budak system...
database pun fail.. haha.....
last pergi dapur makan durian....
sekarang dah ngantuk mau tidur...
selamat malam semua....
mahu mimpi mane la tau esok ada idea n ada manusia yang suci lagi murni mahu tolong buatkan database saya ni....

26 comments:

Far8 budak baik said...

hahahaha mmg fail lahh..
buat elok2 yer..
kalau mkn durian mmg
x ley tido kot..
kau pelik lah..mcm alien je..
hahahaha

ïêmå å¢klê§ said...

aku makan bape ulas jerk..
xsampai 1 bijik pun...
*werkkk*

Tukang Karut said...

selamat malam... harap2 malam ni dapat kepandaian la ek untuk buat database...

ORLANDO AHMAD said...

ni utk database web programming ke? nak nota? gua ade... tapi software utk buat menatang ni gua dah hilang...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak budak sistem dulu ~ huuu nyesal amik course nih

Mr iz said...

yang suci murni tu...he he he...saya la tu kot...he he he...

nazira said...

Time makan durian 2 paling bezzzz...he3..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

deeya said...

sye ta faham tentang database . saye budak malas belajar . sye pun suke makan dan tidur kononnye nak dapat ilham . muahahaha !

ïêmå å¢klê§ said...

tukang karut >> ehh.. dah tgh hari la..hikhik


orlando ahmad >> time kasih.. tapi note sah banyak.. just nak cari yang relate dengan project jerk..


rina >> sama la kita akak.. tapi nak wt cmner kan...

ïêmå å¢klê§ said...

mr iz >> yela kot..cepat la tolong :P


nazira >> ok laen kali iema belanja nazira lak.. kalau jmpe la..hikhik


deeya >> tido n makan memang best...

nurfatiha blacky said...

sedap nye makan duriann. lepas tuh tido. jadii slalu. HAHAHA

abglan said...

he he he... macam bomoh lak, cari jawapan dlm mimpi

S..U..D..@..I..S said...

makan durian sebelum tido nnt panas badan maa.....

adan said...

tinggalkan la projet fyp bersendirian.. salahkan durian..

ïêmå å¢klê§ said...

nurfatiha blacky >> haha.. tido lepas makan memang best


abglan >> istiharah la..ahaks..


sud@is >> xpanas la.. lena jerk :P


adan >> durian yang bersalah..haha.. boleh jugak la

ORLANDO AHMAD said...

wat projek ape?

ïêmå å¢klê§ said...

academic collaboration using social networking site...
so kena buat social networking la...
hikhik

ORLANDO AHMAD said...

owh, macam create social network sendiri ke?

cuba try : social engine... pegi google.

www.socialengine.net

ORLANDO AHMAD said...

just cadangan je dik heehhe...

Yastro said...

minat derian yekkk....budak system??
Erkk...x bape nk paham looooo

soooooour said...

meh...nak tlg ni...tlg diam je...lalallaal..

ïêmå å¢klê§ said...

orlando ahmad >> thxs bro...
jasamu dikenang...hihi


yastro >> xpe2..saya budak system pun xpaham...


soooooour >> mmg la sebab type je kan..hihi

ABU said...

oh sedapnya durian..
makan sebelum tidur lagi wallaweh!! hehehe

ïêmå å¢klê§ said...

abu >> durian memang sedap..
bnyak sampai xtermakan

ghost writer said...

kalau aku tau buat database,sudah pasti aku orang pertama offer diri..hihi

ïêmå å¢klê§ said...

xpe2.... niat suci 2pun dah memadai..huhu