Sunday, July 24, 2011

kek pandan kukus

semalam tercapai jugak misi aku nak buat kek pandan..
aku rembat resepi dari blog Ryo .... kek pandan kukus..
simple je bahan2 die rasa pun sedap..
maybe sebab tangan aku yang buat kot...
sebab 2 sedap semacam jerk...
haha....

kalau aku quit belajar..
masuk kelas buat kek ok gak kan...
jadi businesswomen (angan2 xsudah).....
hikhik....

23 comments:

Tukang Karut said...

Kek ke ni? huhuhu...

ïêmå å¢klê§ said...

lebih kurang kek la ni..
werkkk jelez

Tukang Karut said...

hoho... ingatkan tadi kuih apam tadi... hik hik hik... meh hantar sikit kat orang sakit ni... nak rasa sikit... mana tau kot2 boleh bukak kedai lak kan... huhu...

diyan said...

sedapppppppp ^^ nak sikit :D

ïêmå å¢klê§ said...

tukang karut >> sampai ati samakan kek dengan apam...*dush*
cakap dah sihat....xdapat la..
hhaha


diya >> meh datang umah amek..hikhik

dill said...

budak iema, anta sini. cepat!

dill.

ïêmå å¢klê§ said...

miss dill >> iema dah bluetooth..
dapat x??? haha

soooooour said...

ada rasa cm tiramisu x???

adan said...

post je la kek tu.. baru tau rasa sedap atau tak..

gunakan la post laju dengan sebaiknya..

Yastro said...

Awat aku nampak cam sponge jerrr.....hehehe

husniah zaimah said...

nape kek pandan kaler putih. he...
btw, im following here ;)

ïêmå å¢klê§ said...

soooooour >> :P ni baru nak berjinak2 la setahun akan datang ad la rasa 2..
haha..


adan >> ehh dah post dah..
xdapat erk??? sesat kot kek 2..
haha


yatro >> 2 maknenya kek 2 lembut selembut span...haha


husniah aimah >> sebab xnak taruk pewarna banyak... ayah xsuka...
thxs folo

nurfatiha blacky said...

kek ? wahhh. nak try buat la. sekarang ni dok gila buat cupcake. hee

shedameor said...

akak ! sheda suke gile kek pandan. bak sikit ? :)

ila haliqa said...

mah..ko bukak business,ajak ak sama ek...ek..

ïêmå å¢klê§ said...

nurfatiha blacky >> cupcake lagi best... boleh la wt business sama2..haha...

shedameor >> klau sheda kena beli la... :P


ila haliqa >> boleh2.. ko kuar modal sume.. aku tolong buat jerk..untung 50 50 :P

ORLANDO AHMAD said...

nampak sedap... suap gua

Bigdaddyz said...

dari angan2lah baru menjadi realiti....

~SaL IjOu~ said...

alamak..da abes ke..nak mintak sikit ni~

bunga said...

semua bermula dengan angan2 sayam..insyAllah dari angan2 akan jadi kenyataan.:)

bak cini cikip..

A retarded kitty said...

angan-angan boleh jadi realiti tau!

ghost writer said...

tapi ia kelihatan seperti apam ya kan..look,ia gebu.dan tentu rasanya juga ouh marvellous!

ïêmå å¢klê§ said...

orlando ahmad >> meh nak suap guna kaki..haha

bigdaddyz >> harap2 macam 2 la..


sal ijou >> ehh..belum abis lagi la..mek nak hantar.. :P


bunga >> tapi ni angan2 mat jenin jerk..hihi.. nak ke?? amek la...huuh

a retarded kitty >> memang boleh tp dengan usaha..

ghost writer >> aduii semua cakap macam apam.. xboleh buka kedai lagi la ni...huaaa T_T