Tuesday, July 12, 2011

jangan pernah berubah

memang sifat manusia akan sentiasa berubah..
cuma diri masing2 je yang menentukan sama ada perubahan 2 ke arah positif atau negatif..
tapi yang paling ketara berubah mesti lelaki...
masa bercinta laen...
dah kawen 1bulan laen...
3bulan laen..
1tahun laen...
dah bertahun2 lagi la true color 2 terserlah bersinar sinar....

video

aku suka lagu ST-12..
semua lagu die best2...


p/s--> aku xde idea la nak update blog sekarang... sape2 rajin tolong updatekan untuk aku...

17 comments:

Nasriq said...

aku pun tak rajin... hoho...

taliff said...

HAhahaahaha...boleh ajer nak update...panggil saja buat Guest Post, nanti aderlah yang sudi buatkan update :)

deeya said...

aku jugak malas .. HAHA !

dill said...

tapi iema mmg rajin belanja dill kan? haha!

dill.

shedameor said...

alaaa. update la kak. tengah cuti kann :)

ghost writer said...

aku rajin tapi masa tak merajinkan aku...hihi

lelaki(suami) berubah sebab dipengaruhi oleh environtment.dan tugas mencorakkan environtment terletak pada isterinya..haha

AdaApe..? said...

skong..lgi st-12 best..hehehe

pipoq said...

hahaha..lelaki bila lepas kawin jadi lain tu kekadang ada sebab gak..tak baik tuduh2 jahat owh..

memula kawin memang la romantik memanjang..

lepas tu bila dah keluar anak, kurang romantik sikit sebab fikir banyak tanggungjawab nak kena laksanakan..

bila keluar lagi anak ramai ditambah lak dengan ekonomi negara yang tak stabil ni, lagi la banyak benda nak difikirkan untuk menyenangkan hidup anak dan isteri dikemudian hari kelak..

so amacam ? leh terima alasan aku ni ? hehehhee

~SaL IjOu~ said...

tgn gatal nak menulis tp masa sgt x mengizinkan..~ huhu

Bigdaddyz said...

bukan lelaki berubah tetapi terlupa...hehe

adan said...

kadang lelaki ni perlu di ingatkan selalu..

bunga said...

betul..kadang2 manusia akan berubah...

Far8 budak baik said...

aku pun berubahhh..
dulu kolot je..
skrg kacak dahhh..
hahahahahaha =p

amir aizat said...

suka jugak lgu st12 nih,hehe

ORLANDO AHMAD AL BUAYAK said...

pempuan lepas kawen berubah jugak... makin gemuk dan selekeh... tak semua, tapi ramai laa (sebab contoh terdekat gua banyak)

papabear said...

berubah untuk kebaikan eloklah..

Niena Pengembara Ilahi said...

berubah ke arah kebaikan takpe... jgn kpd keburukan :D