Tuesday, July 19, 2011

salah pilih

aku pelik la dengan kucing aku ni..
entah maen dengan kucing mana tah..
anak langsung takde muka die.....


2la.. maen dengan kucing itam lagi... dah anak semua itam....
(tiba2 rasa ada bakat melukis..hahaha)

42 comments:

dill said...

hei kucen. sila memilih sikit. tgk, si iema tu dah meroyan. haha!

ops.

dill.

ïêmå å¢klê§ said...

miss dill >> haha mana ada meroyan la.. jahat ni :P

bunga said...

cute lukisan..hehehe..

bunga suka yang tompok2 tu..

Tukang Karut said...

hik hik hik nampak sangat dah tu... dah meroyan nak kawen sangat dah tu... ni dah kira wajib kawen dah ni... kalau lambat lagi mau meletup usus perut ni... eh?

kotak bulat said...

ehhehe... anak2 kucing tak same mcm mak nya ek.. kene pesan kat kucing tu, lain kali pilih yg kacak2 kit..kucing parsi ke kan.. :P

ïêmå å¢klê§ said...

bunga >> kan tompok2 kan cantik.. ni 1 kale je anak die...


tukang karut >> berpakat ngan miss dill erk.. mana ada la.. kawen lambat lagi :P


kotak bulat >> 2la pasal, kalau kusing parsi kompem xkena buang pasni..haha

iedaurora said...

tu la bagi die marayap lg hu..hu..

shahjiehan said...

1 time buat doodle eh! hehehe.. comel2!

ïêmå å¢klê§ said...

iedaurora >> kucing kampung mmg keje merayap jerk...


shahjiehan >> aa baru nak kembangkan bakat.. hihi...

Anis Akhir said...

hye iema sayang... lama tak jenguk cni...hi3..

thanks iema, still nk tau pasal anis lg, walaupun jrg anis nk update blog..

pasal kucing tu, anis bc entry iema ni, terus gelak kahkahakah... satu bilik bergema...

ïêmå å¢klê§ said...

anis akhir >> uishh panjang komen ni..hihi... xpe2 anis kan sibuk(wlaupun buat2 sibuk,hikhik)

ORLANDO AHMAD said...

gua kulit gelap sikit...

deeya said...

comel doodle dia !! =)

shedameor said...

lain kali akk carikan jodoh kucing akk tuu. hehe

ila haliqa said...

iema..npe ko ajar kucing ko bkn2.. ajar aku je taw..kucing jgn..

♥ Princess ♥ said...

kimsalam kat kucin tu!

ïêmå å¢klê§ said...

orlando ahmad >> kulit orang melayu mana ad putih..huhu


deeya >> hihi time kasih *shy shy cat*


shedameor >> xboleh la, kucing akak ni pilihan xsama ngn akak... aishh


ila haliqa >> ni die pandai sendiri la, xsempat nak ajar...

ïêmå å¢klê§ said...

♥ Princess ♥ >> die dah kirim salam balik

una said...

dah awk 2 xajo kucim 2 g maen nga kucim kaler putih...tp da jdoh die ngan kucim itam nk wat cm ner....hahahahha

beLLa said...

kucen pun pandai variasikan warna keturunan dia. haha

ïêmå å¢klê§ said...

una >> 2la pasal kak muna saya kt shah alam xsempat nak ajar... dah jodoh kan :(

ïêmå å¢klê§ said...

bella >> hihi.. tapi color 2 cam xcantik jerk..hikhik

SimplySeoul said...

hahaha....kucen tu ada scandal dengan yang warna gelap2 gitu.

ïêmå å¢klê§ said...

simplyseoul >> tau xpe.. xbagus betul taste die..huhu

adan said...

kucingg2 kenapa anak ko jadi persoalan tuan blog ini.. ahaha

papabear said...

hahaha.. kucin pun dibahas...

pipoq said...

mane telinga anak kucing seko tu ?

Mr iz said...

he he he ni kes naya ni... tetiba yang sekor tu lain bebenor... he he he he elok lah dipecepatkan...he he he he...dah time dah tu...

ïêmå å¢klê§ said...

adan >> sebab kucing je yang ad kat umah sekrang..hikhik


papabear >> nak mauk perbahasan xlayak :P


pipoq >> die cacat la, xde telinge...haha


mr iz >> percepatkan ape ni? ahhh tidak :P

I-one said...

i like ur picture..comel sangat..
salam perkawanan.iam ione from indonesia^^

ïêmå å¢klê§ said...

i-one >> hai... tq2..

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe kucin pergi merewang ke mana ni hehhe


psssttt comel la lukisan ni, leh jual hahaha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi..takda sekor ke yg ikut muka dia?

ghost writer said...

sekurang-kurangnya masih muka kucing,dibuatnya muka kerbau,tak haru namanya.

ïêmå å¢klê§ said...

Niena Pengembara Ilahi >> hihi macam perli jerk :P


Rina AVAIL aka Cik Betty >> xde memang pelik betul


ghost writer >> uishh jauh pergi 2...

nurfatiha blacky said...

CANTEK NYAA :) hahaha. kucing wrna laen dari mak dia eh. mesti bapak dia putih jugak tuh anak keluar mcm2. HAHA

soooooour said...

boleh pulak marah...hahah..bio la kucing tu nak mengawan ngn spe...jeles ke???

Far8 budak baik said...

gile lahh kucing kauuu..
nk hitam je..
tak memilih langsung..
hahahahahaha...
hitam x cun lahh...
klo rumah gelap..
mmg x nmpk lahh kucing tu..
mata je..hihi

~SaL IjOu~ said...

kucing itu sendiri lukiskah..comel bangat~ ;p

ïêmå å¢klê§ said...

nurfatiha blacky >> iema ke yang cantik...hihi

sooour >> marah la sebab melahirkan zuriat xcomey..haha


far8 budak baik >> tau xpe.. tp dah jadi nak wt camner..


sal ijou >> iema yang comey ker??? time kasih..hihi

ila haliqa said...

kucing pndai sndiri..baru aku taw..ko rupanya blaja ngn kucing tu..hahaha..

ïêmå å¢klê§ said...

ila haliqa >> haha belajar ngn kucing wtper kalau dah ada tok guru laen :P haha