Tuesday, December 27, 2011

286

assalamualaikum
hadapi hari2 anda dengan senyuman...
dan selamat menyambut tahun baru 2012.....
jom nanti solat hajat ramai2 semoga tahun depan lebih baek dari tahun sebelumnya
dan kita juga bertambah ketaqwaan dalam diri....

ni post aku yang last untuk tahun ni..
post yang ke 286..
termasuk lah sekali yang xterpost

sepanjang tahun ni
xbanyak yang dilalui sebagai seorang pelajar skema macam aku
cuma meniti hari2 biasa pergi kelas balik kelas..
percinta n then putus cinta....
ada subject yang aku fail,then kena amek semula
cuma aku sentiasa berdoa agar hati n jiwa aku kuat
untuk terima semua dugaan yang Allah berikan
segala perancangan yang xmenjadi mesti Allah akan berikan yang lagi baek untuk diri kita....
so nak menangis jangan lama2 erk...(xlama pun,3bulan jugak)

tapi yang paling best........................
sebesar mane pun dugaan yang aku lalui....................
aku sentiasa ada sokongan kawan2 kt sini, kawan yang jauh kat dungun 2 dan jugak kawan2 blog aku.....
big smile dari aku tok diorang

^_________________^


frez till jannah...
xde puak2 erk kalau dah sahabat..
sahabat selamanya,......

15 comments:

~SaL IjOu~ said...

Thats the spirit!~ ^^
itu antara sebahagian cabaran..bersiap sedia utk cabaran2 mendatang yg pasti lebih hebat..tp walo mcmna rupa cabaran tu sekalipun..kita ada DIA..selagi kita x lupa DIA..DIA juga xkan lupakan kita..sentiasa ada bila saat kita memerlukan~ =)

Samat tahun baru Iema~ Barakallahufik'~ =)

~SaL IjOu~ said...

uwahaha..mana de..td siap ngemas dapur basuh baju sume..ni baru sambung balik..ngee~ ;p

Papa Mifz said...

sokongan kwn2 penting kan..

dill said...

bukan namanya kehidupan tanpa dugaan. iema boleh tempuhi semua tu. :)

dill.

zati embong said...

bagus2!jdkan sokongan kekawan, pendorong utk terus bersemangat

Tukang Karut said...

aku tumpang senyum gak...

r-5 said...

saya tahu anda kuat.. alaa awak jangan la nagis2 yerk saya kan ade.. wakakak.. senyum seindah suria, membawa bahgia, pengubat duka.senyum sokmo! semoga berjya dalam hidup doakan daku sekali dah final exam dah ni.. :p

AzieYmiN said...

aku boleh tolong ketawa dikala kau ketawa... semoga berjaya dunia dan akhirat ... amin ... ke ...tun?

kusiberjalan said...

azam baru tok kite.. mengharapkan ader orang nak bagi iphone 4s leh? ehhehe demand giler hahha

ABU said...

saya sebagai sahabat blog, juga mendoakan yg baik baik untuk anda :)

Asrul "iLham" Sany said...

semoga semuanya awesome untuk anda :D

Daddylicious said...

nasib baik ada kawan2 yg memahamikan...:)

nurfatiha blacky said...

frez till jannah :) amin

~SaL IjOu~ said...

Iema!!~ ;p

shedameor said...

akak, happy new year :) semoga hidup dorahmati allah :) be good girl soon. hihik