Monday, January 2, 2012

berita penting

shah alam - blog UNTITLED akan ditutup buat sementara waktu kerana cubaan tuan blog ini untuk menghentak hentak kepalanya sendiri ke dinding.
dan disebabkan kejadiaan itu, tuan blog ini akan dihantar ke tanjung rambutan untuk pemeriksaan selanjutnya..
sebarang kesulitan amat dikesali
diharap pembaca pembaca semua bersabar dan menunggu berita selanjutnya dari masa ke semasa...
sekian terima kasih
sari berita penting........

20 comments:

r-5 said...

hahaha awat ni tenson study? samo la kite.. saya ni lagi la lom stat lagi tuk paper rabu ni.. aduii.. risau gak.. arghahh! haha

~SaL IjOu~ said...

Komen pembaca setia - Para pembaca sangat terperanjat apabila seorang blogger comel & diminati ramai dalam diam mahupun dalam terang tentang kenyataanya berhubung dengan pengunduran diri dari dunia blog..diharapkan berita ini tidak benar & blogger tersebut membatalkan niatnya..sekian.
__pembaca tanpa nama__

~SaL IjOu~ said...

Iema..jgn hilang lama sgt tau nnt akak rindu2an gitu..~ jaga diri!~ ^^

dill said...

roger iema. ape2 sile tegur kat fb :)

dill.

soooooour said...

exam ka???hahaha...

zati embong said...

alala.jgn hentak kat dnding,hntak kat tilam xpe.sian kepala 2..

shedameor said...

sebab nak final yea ? goodluck tau kak. chaiyok chaiyok !

Tukang Karut said...

nanti aku nak melawat pemilik blog ni la... kesian dia!

ORLANDO AHMAD said...

oiii rilek rilek

Asrul "iLham" Sany said...

tensenkah? sabo2... dugaan tu

Papa Mifz said...

harap skrg nih dah tak tension2 yer..:)

hanaahmad said...

mahu ke mana ??

adan said...

agak2 lama tak pemeriksaan di tanjung rambutan tu? hehehe

Hanih Borhan said...

Aiyo! Awat ni?...

teha said...

semoga cpt sembuh yee tuan belog.. hehe

r-5 said...

hohoi kamu dah sihat dari hospital tampoi ke blom.. oppss silap tanjung rambutan.. haha. buat yang terbaik untu exam dey.. hehe

r-5 said...

abis exam blom? mana entri? xsabo den nak komen.. haha. nanti datang lagi hari jumaat untuk komen entri hang k.. haha

~SaL IjOu~ said...

iema..iema..bila abes exam?

acheeqa farhana said...

alamakk...npe smpi nk hentak2 pale tu...
saba2..hehehe

~SaL IjOu~ said...

gap dekat tu biasa & terpaksa..tp jgn sampai satu hari ada dua paper..yg tu mmg merana..wuwu~