Friday, December 23, 2011

Ternak Lemak dengan Makanan Korea


saranghae
perghhh.. kau, cakap korea pulak petang2 ni
mengigau sebab baru makan makanan korea la 2....
hihi...

xmau cakap banyak
nak bg korang tengok gambar jerk
sebab kalau cakap banyak pun aku bukan tau nak cakap ape
nama kedai 2 pun aku xingt
ni kan pulak nama menu die..
yang aku tau kedai ni sebelah kedai mr teppanyaki@sunway piramid


ni la menu yang aku pilih..
aku pilih sotong kawan aku ayam...
ok rasa cili die betul2 terasa..
sup n nasi die best...
sapa tau nama menu ni sila bgtau aku yang sangat2 jakun pasal makanan ni...



budak comey tengah nak makan 2...
orang guna chopstick makan
kau guna sudu..
memang memalukan kaum jela kan..
tapi...
aku peduli ape
janji aku kenyang..
haha

jemput makan sini..
ehh tapi dah habis la..
huahuahuaaaa.....


16 comments:

shah said...

best ke tu?
teringin benor teman nak makan kimchi

Tukang Karut said...

tak cukup korea lagi tu --> merujuk air coke!

aida4eva said...

ada jjangmyeon x?
haha..teringin giler mende alah tu sbb mn2 drama je dok pulun makan mende tu..ish2~

mocha~ said...

wah!!! terliur... :D

teha said...

perrgghh , sdp nyee.. btw , comel laa bdk tgk mkn tu.. kekekkee ~

dill said...

teringin~

dill.

Asrul "iLham" Sany said...

SODAP! :D

Nonie said...

wah ko!!!korean siap naaa..hehehe

LAici KAng Ais said...

mmg comel bdk tu.heeeeeeeeeee:)

~SaL IjOu~ said...

akak sampai skrg x reti2 nak gune chopstick!~hueh2

simply nana said...

meriahnya...nmpk sungguh sedap.hu3..mood:lapar

r-5 said...

wah sedapnya bila nak blanja I ni~ cuap-cuapkkan.. wakakaka!

KizZ said...

Eh cantiknya shawl u nih..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

shedameor said...

gemok la akk. asyik entry makan je ni. hehe

Papa Mifz said...

X ponah try lg mknan korea

zati embong said...

hihi, jat plak jenis xleh try makanan plik2.hihi.

eh,pelik ke?